Demonstraties standhouders

Er zijn diverse standhouders die demonstraties geven gedurende de Pinksterfair. Ga even kijken bij Glashuuske (210) hoe zij tekenen en schilderen op glas of schuif even aan bij Ellen’s Creative Cakes (122) om je te verwonderen over de mooie versierde koekjes.

Creatieve Workshops

Bij Triple L Miniatures kun je tinnen figuren komen schilderen. Kom naar stand 407 en verf mee. Leuk voor jong & oud! Vechtdal Deco (211-212) heeft een workshop hooimuisjes voorbereid. Van een ouderwetse heksenbezem maak je een mooie decoratiestuk voor binnen of buiten. Op Pinkstermaandag kan je in stand 405 aansluiten om 11.30 of om 14.00 uur bij een gratis workshop macramé van Crealieve. Met deze techniek leer je een toffe sleutelhanger te knopen. Vol is vol!

Modeshows

Ook dit jaar verzorgt Van Leersum Mode een modeshow met de nieuwste trends op het gebied van mode. Elke dag om 12.15 en 15.00 kan je vanaf het Grote Terras deze modieuze presentatie bijwonen.

Kindervermaak

De jongste generatie wordt natuurlijk niet vergeten. Zo heeft de kinderboerderij een dierenweide ingericht waar je verschillende boerderijdieren mag komen aaien en kun je je laten schminken. Wie weet krijg je ook een mooie ballonnenkunstwerkje mee! 

Theater

Terwijl je wandelt over de fair wordt je ook nog verrast door de theateracts van theaterbureau Ventura uit Kampen. Zo kom je het Melkmeisje van Vermeer tegen, zie je een Wandelend Schilderij, kun je je mee laten voeren door de verhalen van onze verhalenverteller en is kun je je verbazen over de goochelkunsten van de kleine goochelaar!

Demonstratie Shire Paard 

Op een fair mogen dieren natuurlijk niet ontbreken! We zijn dan ook blij dat Silvia Rubingh weer aanwezig is op onze fair met haar prachtige Shire paard Opal. Het Shire Paard is het grootste paardenras ter wereld en je zal dan ook versteld staan van de hoogte van dit dier. Silvia zal met Opal diverse demonstraties verzorgen. Opal heeft begin deze maand een prachtig veulentje gekregen, dat natuurlijk samen met haar moeder naar de Pinksterfair komt! Demonstraties dagelijks om 11 uur, 13 uur en 15 uur.

Muziek

Op de Pinksterfair worden al je zintuigen geprikkeld en zo ook het oor. Met prachtige akoestische liedjes zal onze huismuzikant B Morris dagelijks de fair opluisteren. Op zaterdag kun je genieten van de a capella zang van La Muse. Op zondag verzorgt Vocality dit repertoire en op maandag komt Gary van der Berg met zijn gitaar bekende countryliedjes van diverse generaties spelen.