Muziek

18,19 en 20 mei

Om er echt een gezellig dagje uit van te maken op Pinksterfair het Laer hebben we een aantal muzikanten uitgenodigd. Zij weten wel hoe je een goede sfeer neerzet!

Op zaterdag komt Gary Vandenberg spelen. De bezoekers van vorig jaar kennen hem wellicht nog van zijn leuke karretje en vrolijke countrynummers. Al zingend en spelend zorgt Gary voor vrolijke gezichten en een gezellige sfeer. Bekende country- en Nederlandstalige liedjes passeren de revue. En natuurlijk, meezingen mag!

Inmiddels zijn de dames van Vocality ook vaste gezichten op Pinksterfair het Laer. Op zondag 19 mei brengen zij 4stemmig bekende liedjes ten gehore.  Een knipoog, kwinkslag, een geintje: het hoort allemaal bij een optreden van Vocality. Laat je ook verrassen!

Nieuw dit jaar is partysaxofonist Robert Lamme. Met zijn brede repertoire is hij een echte sfeermaker. Van top40 popclassics tot easy-listening jazz. Bezoek je ons op maandag 20 mei, geniet dan vooral ook even van zijn fijne muzikale inbreng.

Natuurlijk kan onze vaste huismuzikant B. Morris niet ontbreken. Met zijn liedjes op de akoestische gitaar, waarop hij zowel eigen repertoire als bekende covers ten gehore brengt, weet hij de juiste sfeer te raken.