Locatie

Landgoed het Laer
Het Laar 2, 7731 AV Ommen

Openingstijden

Zaterdag 7 juni 10:00 – 17:00 uur
Zondag 8 juni 10:00 – 17:00 uur
Maandag 9 juni 10:00 – 17:00 uur

Tickets

Volwassenen (vanaf 13 jaar): €12,50
Kinderen t/m 12 jaar: gratis toegang

Plattegrond editie 2024

Belangrijke informatie

 • Tickets

  Aan de kassa
  Volwassenen (vanaf 13 jaar): €12,50
  Kinderen t/m 12 jaar: gratis toegang

  Online
  Online in de voorverkoop: €10,-
  Combiticket (Entree en koffie & gebak): €15,75

  Ticket besteld, maar niet ontvangen? Controleer de map ongewenste post of spam. Wanneer daar ook geen mail in zit met tickets, neem dan contact op met de organisatie via info@pinksterfairhetlaer.nl

  Indien je een aantoonbare beperking hebt, geniet jouw begeleider van gratis toegang

 • Pinnen

  Bij een aankoop kun je in de meeste gevallen pinnen bij de standhouder. De meesten nemen zelf een pinautomaat mee. Je kunt ook (extra) pinnen bij de kassa bij de entree.

 • Horeca

  Op het grote terras van landgoed het Laer zijn diverse hapjes en drankjes te bestellen. Hier kan alleen met muntjes betaald worden.

  Op het achterterras zijn ook kleine lekkernijen te verkrijgen waar je gewoon kunt pinnen of contant kunt betalen. 

 • Honden

  Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

 • Parkeren

  Parkeren is gratis.

  Er zijn plekken gereserveerd voor minder valide mensen. Op vertoon van een invalidenkaart word je door de parkeerwachters verwezen naar de invalidenparkeerplaats,

  Er zijn geen laadpalen aanwezig dat geldt zowel voor auto’s als fietsen. 

 • Toegankelijkheid mindervaliden

  De Pinksterfair is toegankelijk voor iedereen.

  Er zijn invalidenparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vindt u invalidentoiletten in het landhuis van landgoed het Laer.

  Een deel van de paden is verhard, een groot deel van de fair bevindt zich op gras wat hier en daar wel een beetje hobbelig kan zijn (en bij heel nat weer ook een beetje drassig)

Bereikbaarheid

Kom met de fiets

Ommen en omgeving staan bekend om de mooie fietstochten die er gemaakt kunnen worden.
Dat betekent dat er vele fietspaden leiden naar Landgoed het Laer en de Pinksterfair dus ook heel goed op dit vervoersmiddel bereikbaar is.
Kom dus zoveel mogelijk op de fiets! Er is maar beperkt parkeerplek voor auto’s.

Plan je route

OPenbaar vervoer

Voor de bezoekers die gebruik maken van het openbaar vervoer; het landgoed is 250 meter lopen vanaf station Ommen. De actuele reistijden vind je op www.ns.nl of www.9292ov.nl
Plan je route

auto

Vanuit Zwolle

U komt via de A28 of de A50 bij Zwolle aan. Neem de afslag 21-Ommen naar N340 richting Ommen/Dalfsen/Hardenberg. Onderaan de afslag stopt u bij de stoplichten, weg vervolgen naar de Hessenweg/de N340. Als u na ongeveer 17 km de weg blijft vervolgen dan moet u een flauwe bocht naar rechts om op de Varsenerdijk te blijven. Na 500m slaat u rechtsaf naar de Varsenerdijk/de Vechtkade. Na 400m slaat u weer rechtsaf naar de Hessel Mulertbrug/de Stationsweg/de N347. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Voorbrug. Daarna slaat u linksaf naar Het Laer.

Vanuit de richting Raalte/Enschede/Hengelo

U komt op de N35 richting Zwolle. Neem vanaf de N35 de afslag naar N347 de Voorbrug in Ommen. Blijf de N347 55 km vervolgen en neem de afslag links naar de Voorbrug. Vervolgens volgt u de Zwolse weg en daarna neemt u de afslag links naar Het Laer.

Plan je route