Locatie

Landgoed het Laer
Het Laar 2, 7731 AV Ommen

Openingstijden

Zaterdag 18 mei 10:00 – 17:00 uur
Zondag 19 mei 10:00 – 17:00 uur
Maandag 20 mei 10:00 – 17:00 uur

Tickets

Volwassenen (vanaf 13 jaar): €12,50
Kinderen t/m 12 jaar: gratis toegang

Tickets Kopen

Plattegrond

Belangrijke informatie

 • Tickets

  Aan de kassa
  Volwassenen (vanaf 13 jaar): €12,50
  Kinderen t/m 12 jaar: gratis toegang

  Online
  Online in de voorverkoop: €10,-
  Combiticket (Entree en koffie & gebak): €15,75

 • Pinnen

  Bij een aankoop kunt u in de meeste gevallen pinnen bij de standhouder zelf. De meesten nemen zelf een pinautomaat mee. U kunt ook (extra) pinnen bij de kassa/receptie.

 • Horeca

  Op het grote terras van landgoed het Laer zijn diverse hapjes en drankjes te bestellen. Hier kan alleen met muntjes betaald worden.

 • Honden

  Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

 • Parkeren

  Parkeren is gratis. Er zijn plekken gereserveerd voor minder valide mensen. Er zijn geen laadpalen aanwezig

 • Toegankelijkheid mindervaliden

  De Pinksterfair is toegankelijk voor iedereen. Er zijn invalidenparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vindt u invalidentoiletten in het landhuis van landgoed het Laer. Een deel van de paden is verhard, een groot deel van de fair bevindt zich op gras wat hier en daar wel een beetje hobbelig kan zijn.

Bereikbaarheid

Kom met de fiets

Ommen en omgeving staat bekend om de mooie fietstochten die er gemaakt kunnen worden.
Dat betekent dat er vele fietspaden leiden naar landgoed het Laer en de Pinksterfair dus ook heel goed op dit vervoersmiddel bereikbaar is.
Kom dus zoveel mogelijk op de fiets! Er is namelijk maar beperkt parkeerplek voor auto’s.

Plan je route

OPenbaar vervoer

Voor de bezoekers die gebruik maken van het openbaar vervoer; het landgoed is 250 meter lopen vanaf station Ommen. De actuele reistijden vind je op www.ns.nl of www.9292ov.nl
Plan je route

auto

Vanuit Zwolle

U komt via de A28 of de A50 bij Zwolle aan. Neem de afslag 21-Ommen naar N340 richting Ommen/Dalfsen/Hardenberg. Onderaan de afslag stopt u bij de stoplichten, weg vervolgen naar de Hessenweg/de N340. Als u na ongeveer 17 km de weg blijft vervolgen dan moet u een flauwe bocht naar rechts om op de Varsenerdijk te blijven. Na 500m slaat u rechtsaf naar de Varsenerdijk/de Vechtkade. Na 400m slaat u weer rechtsaf naar de Hessel Mulertbrug/de Stationsweg/de N347. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Voorbrug. Daarna slaat u linksaf naar Het Laer.

Vanuit de richting Raalte/Enschede/Hengelo

U komt op de N35 richting Zwolle. Neem vanaf de N35 de afslag naar N347 de Voorbrug in Ommen. Blijf de N347 55 km vervolgen en neem de afslag links naar de Voorbrug. Vervolgens volgt u de Zwolse weg en daarna neemt u de afslag links naar Het Laer.

Plan je route