lifestyle en wol

lifestyle en wol

In 2015 trok Dries Koppejan als ondernemer met merino lamsvacht producten van Fellhof langs de winkels. Anno 2021 heeft Lifestyle & Wol het exclusieve agentschap in Nederland en België. En daar zijn we uitermate trots op. Onze Fellhofshop geeft een beeld van het aanbod. Merinowol is de ultieme basis.

Vanaf onze kennismaking is het vertrouwen in het Oostenrijkse familiebedrijf alleen maar gegroeid. Het kwaliteitsprincipe is bij Fellhof en Lifestyle & Wol stevig verankerd. Kwaliteit is elke dag ons doel en de basis van elke stap in ons werkproces. Kwaliteit is voor ons geen toeval, maar een permanent verbeteringsproces.

Fellhof weet de Oostenrijkse sfeer naadloos te vertalen in een breed assortiment. Stel eens voor. U zit bij het vallen van de avond op een adembenemend mooie bergwereld te genieten van kabbelende beekjes. Een wollen vest, muts en Oostenrijkse outdoorlaarzen zorgen voor warmte.

Het Merinoschaap is een van de bekendste schapenrassen in de wereld. Het wordt geprezen om de kwaliteit van de wol. 100 procent Merinowol is een ongelooflijk mooi en zacht product. Het reageert op je lichaamstemperatuur, zomer en winter. Wol isoleert de lichaamswarmte, maar laat in de zomer de lichaamswarmte door. Denk aan een zwoele zomeravond. Als het koeler wordt is het heerlijk een echt zacht aanvoelende vest van Fellhof te dragen.

Merinowol is mijn passie. In de Fellhofshop ligt een exclusief assortiment. Zoals vesten, truien, mutsen, sloffen, outdoorlaarzen, huiden en schapenvachten. Dit is geen imitatie maar een puur natuurlijke vacht van Merinoschapen. Bij het zien én voelen raakt u verknocht aan onze eerlijke producten. www.fellhof.com

Naast Fellhof zijn wij agent geworden van Apu Kuntur, alpacawollen producten, hoogwaardige kwaliteit, in hun collectie kleding alsmede alpacawollen plaids.
www.apukuntur.com

Tevens importeur van Cape Mohair, sokken van mohair, bamboe en merinowol alsmede mohairplaids. www.capemohair.co.za

Onze eigen dekbeddenlijn Merino Sense op de markt gezet, merinowol met een ecologisch katoenen tijk.
En het mooie product merino antidrukwol (als best getest door Wandel.nl) voor mensen met voetproblemen o.a. hielspoor, blaren etc. www.healthy4feet.com

ga naar website