Pinotage mini-masterclass

19 en 20 mei 13.30 & 15.30

Pinotage, de trots van Zuid-Afrika, heeft een verhaal dat zo rijk is als zijn diepe, robijnrode kleur.

De mini-masterclass neemt je mee door de geschiedenis van Pinotage, van zijn bescheiden begin in de vroege jaren 1920 tot zijn huidige status als internationale wijnicoon.

Maar Pinotage is meer dan alleen een verhaal; het is een veelzijdige druif die een breed scala aan smaken en stijlen belichaamt. Proef de verleidelijke aroma’s van rijpe bessen, pruimen en kruiden in een volle, weelderige Pinotage. Verken vervolgens de meer elegante en subtiele kant van deze druif, met tonen van aardse tabak, chocolade en een vleugje vanille.

Onze mini-masterclass neemt je mee op een smaakvolle reis door de verschillende regio’s en terroirs van Zuid-Afrika, waarbij je de unieke invloeden van klimaat en bodem op de Pinotage-druif zult ontdekken.

Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of een nieuwsgierige ontdekkingsreiziger, onze Pinotage mini-masterclass belooft een avontuurlijke reis door de schitterende wijngaarden van Zuid-Afrika. Kom en ontdek de magie van Pinotage!

Deze mini-masterclass van AfriWine wordt in totaal 4x aangeboden op zondag 19 mei en maandag 20 mei om 13.30 en 15.30
Je kan op de dag zelf aanschuiven als er nog plaats aan tafel is, maar wil je hier heel graag bij zijn, reserveer dan alvast je plek door ons te mailen
Geef dan aan wie je bent, op welke dag je wilt komen en welk tijdstip.

Deze masterclass vind je bij stand 303

Meld je aan