LANDGOED HET LAER OMMEN
PINKSTERFAIR

Geniet van het goede leven op Pinksterfair Het Laer in Ommen!

Ommen – Zaterdag 8, pinksterzondag 9 en pinkstermaandag 10 juni a.s. vindt de eerste editie van Pinksterfair Het Laer plaats in Ommen. De organisatie bouwt daarmee verder op de succesvolle fairs die hier al meer dan 25 jaar georganiseerd worden en behoudt zo de sfeervolle Pinksterfair voor Ommen.

Onverwachtse wending
“Ons bureau organiseert al jaren met succes diverse fairs in Overijssel en Drenthe, maar tot nu toe nog niet in onze eigen stad Ommen”, aldus Aline Hofstee namens het organiserende bureau Plan Effect. “Toen wij hoorden dat de vorige organisatie van de fair in Ommen een andere koers ging varen, zagen we een mooie kans. Want wat is er nou mooier dan een prachtige Pinksterfair organiseren op Het Laer in ons eigen Ommen? Een mooier decor voor een fair is bijna niet denkbaar!”.

Op dit moment wordt er door de organisatie hard gewerkt aan het werven van bijzondere standhouders. “Omdat we al vele jaren fairs organiseren, willen standhouders gelukkig graag bij ons op de fair staan. Ook is er veel belangstelling van de standhouders die al in Ommen hebben gestaan. Maar we gaan selectief te werk. We willen veel producten die te maken hebben met het buitenleven. Denk aan prachtige houten tuinmeubelen, bijzondere plaids, tuinplanten en tuinprikkers en natuurlijk ook mooie kachels en vuurkorven voor een warme zomeravond. We besteden ook veel aandacht aan bijzondere mode en lekker eten. Op de fair worden vele ambachtelijk gemaakte producten verkocht met bijzondere smaken die men niet overal kan kopen. En dit is natuurlijk nog maar een klein deel van de producten die te vinden zijn op onze fair”.

Muziek, demonstraties en workshops
Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten. “Daar gaan we echt veel aandacht aan besteden, want wij vinden dat activiteiten bij een fair horen. Denk bijvoorbeeld aan roofvogelshows, modeshows en diverse workshops. Zoals het een echte fair betaamt, is er voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Verder mag op een echte fair live-muziek niet ontbreken en ook voor de kinderen is er van alles te doen. Voor het definitieve programma  kunnen de bezoekers van te voren onze website bezoeken”.

Smullen van veel lekkers
Een laatste aspect wat een dagje Pinksterfair Het Laer helemaal af maakt, is natuurlijk lekker eten. “Veel bezoekers blijven een hele dag op de fair. We hebben daarom goed aan de inwendige mens gedacht. In het landhuis en op het prachtige terras aan het water wordt heerlijke koffie geserveerd met heel veel lekkernijen. Op het fairterrein is er ook veel lekkers te koop. Bezoekers kunnen zich echt een hele dag vermaken op de fair. Genoeg redenen dus om 8, 9 of 10 juni alvast in je agenda te reserveren”, sluit Aline Hofstee af.

Deel dit bericht