LANDGOED HET LAER OMMEN
PINKSTERFAIR

Baking Bread

Standnummer: 107

Ontdek de heerlijke smaak van ambachtelijk gebakken zuurdesembrood! Bij Baking Bread NL bakken we met passie en expertise de meest heerlijke en gezonde broden die je ooit zult proeven.

Ons zuurdesembrood wordt gemaakt met de beste pure ingrediƫnten en natuurlijk gefermenteerd zuurdesem voor een unieke smaak en textuur. We gebruiken geen conserveringsmiddelen of andere kunstmatige toevoegingen, dus je kunt erop vertrouwen dat je de beste en gezondste optie kiest.

Onze zuurdesem broden zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een gezondere en smaakvolle optie voor in het weekend. Ze zijn rijk aan voedingsstoffen, bevatten minder gluten en zijn licht verteerbaar. Bovendien blijven ze langer vers dan gewoon brood en zijn ze veelzijdig en lekker bij elke maaltijd, bij de BBQ of borrel Dus kom naar onze kraam en proef het verschil! We hebben een breed assortiment aan zuurdesem broden, van klassiek tot verrassend en van verschillende soorten granen en zaden. We zorgen ervoor dat je jezelf en je gezin verwent met de beste kwaliteit zuurdesembrood dat je ooit hebt geproefd.